Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, eniba
Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, enibaharul, foile de dafin si cimbrul. Se stinge totul cu ala si se lasa la fiert, pe foc mediu, acoperit cu un capac. Se completeaza cu apa calda, daca e nevoie si se asauga la final vinul si sarea.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Tocanita de bita cu cartofi Tocana de orez cu legume
Sursa de inspiratie www.simonacallas.com
Desert paleuri cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.