Tocanita de caprioara

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, eniba

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de caprioara
  • 1 ceapa
  • 3 linguri untura
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de piper
  • 2-3 boabe de enibahar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 50 gr bulion
  • 100 ml vin
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, enibaharul, foile de dafin si cimbrul. Se stinge totul cu ala si se lasa la fiert, pe foc mediu, acoperit cu un capac. Se completeaza cu apa calda, daca e nevoie si se asauga la final vinul si sarea.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui Tocanita de bita cu cartofi Tocana de orez cu legume

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...