Tocanita de caprioara

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, eniba

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de caprioara
  • 1 ceapa
  • 3 linguri untura
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de piper
  • 2-3 boabe de enibahar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 50 gr bulion
  • 100 ml vin
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, enibaharul, foile de dafin si cimbrul. Se stinge totul cu ala si se lasa la fiert, pe foc mediu, acoperit cu un capac. Se completeaza cu apa calda, daca e nevoie si se asauga la final vinul si sarea.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui Tocanita de bita cu cartofi Tocana de orez cu legume

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii