Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este apro
Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este aproape gata, se adauga ardeiul iute si usturoiul tocate marunt, bulionul, mustarul si se stinge totul cu vin si putina apa calda. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga coniacul, sare, piper si putin cimbru.
Se serveste foarte fierbinte cu mamaliguta.
Alte retete:
Tocanita de pui cu ardei Tocanita de ciuperci Tochitura de pui
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti