Tochitura de vanat

Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este apro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de vanat
  • 50 gr untura
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 varf de cutit praf de cimbru
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de bulion
  • 100 ml vin negru
  • 1 ardei iute
  • 50 gr coniac
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este aproape gata, se adauga ardeiul iute si usturoiul tocate marunt, bulionul, mustarul si se stinge totul cu vin si putina apa calda. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga coniacul, sare, piper si putin cimbru.


Se serveste foarte fierbinte cu mamaliguta.

Alte retete:

Tocanita de pui cu ardei Tocanita de ciuperci Tochitura de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii