Pentru chiftele delicioase de varza cu gris se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc. Sunt niste chiftele cu varza foarte gustoase si sanatoase!
Pentru chiftele delicioase de varza cu gris se curata varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se toarna lapte fierbinte se pune pe foc, se acopera cu un capac si se fierbe inabusit cam 30-40 minute. Dupa aceea se toarna, treptat, in varza, gris amestecand mereu ca sa nu faca cocolosi si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 5-10 minute. Se ia apoi cratita de pe foc, se adauga galbenusuri, sare se freaca bine si se lasa sa se raceasca. Cand compozitia s-a racit se fac chiftele se dau prin albus de ou si prin pesmet si se prajesc pe ambele parti.
Chiftelele de varza se servesc cu sos de smantana.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti