Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pina scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de
Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pina scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de la franzela bine inmuiat in lapte sau apa si varza oparita mai intii, scursa si taiata ca fideluta, si un ou. Se fac crochete, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
O reteta simpla dar foarte buna. Nu necesita mare experienta in bucatarie si nici ingrediente multe.
Macrou la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa