Mincare cu varza

Se alege o varza potrivit de indesata si se taie felii de 1,5 cm care se prajesc in ou cu faina ca snitelele. Se pun feliile intr-o cratita cu putina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza
  • 2 oua
  • 150 gr. faina
  • 1 buc. ceapa
  • condimente (piper
  • cimbru
  • marar
  • foi dafin)
  • 2-3 linguri bulion

Mod de preparare

Se alege o varza potrivit de indesata si se taie felii de 1,5 cm care se prajesc in ou cu faina ca snitelele. Se pun feliile intr-o cratita cu putina apa calduta, peste care se taie marunt o ceapa, se adauga citeva boabe de piper, cimbru, marar (sau foi de dafin) si se acopera cu bulion. Se da la cuptor. Se poate pune si carne tocata pregatita ca pentru musaca.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide