Musacaua de varza se prepara din carne tocata de porc, smantana, rosii, varza, ulei, ceapa, ardei, verdeata si condimente.
Se prajeste carnea tocata in ulei impreuna cu ceapa. Se adauga sare, piper si verdeata tocata. Se oparesc frunzele de varza. Separat, se unge o tava cu ulei, se presara pesmet si apoi se intind cateva foi de varza si bucati de ardei gras. Deasupra se pune un strat de carne tocata, apoi alt rand de varza, pana se termina ingredientele. Se presara peste ultimul rand de varza pesmet, putina grasime, smantana si sare. Se pune totul la cuptor, apoi se scoate musacaua si se rastoarna pe un platou.
Se serveste calda, cu smantana deasupra.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Iahnie de fasole
Mancare de mazare
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti