Musaca de varza

Se rumeneste cu putina ceapa 1/2 kg de carne macra data prin masina. Se pune sare. Se aleg foile de la o varza frumoasa, li se taie cotorul, se opares

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne macra
  • sare
  • o varza frumoasa
  • untura
  • pesmet
  • 3-4 linguri de smantana
  • ceapa

Mod de preparare

Se rumeneste cu putina ceapa 1/2 kg de carne macra data prin masina. Se pune sare. Se aleg foile de la o varza frumoasa, li se taie cotorul, se oparesc si se scurg bine. Se unge o cratita un untura si se presara cu pesmet. Se aseaza cateva foi pe fund, apoi un strat de carne tocata si iarasi un rand de foi de varza. Se repeta aceasta operatie de 2-3 ori, pana ispravim carne si varza. Deasupra se presara pesmet, se pune putin unt sau untura, 3-4 linguri de smantana cu un praf de sare. Se da la cuptor. Cand e gata, se rastoarna.

Acelas fel se poate face punand intre randuri si cate un strat de sunca taiata marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...