Musaca de varza acra

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 1-2 verze
  • 4-5 cepe
  • 3 linguri grasime
  • 1/2 kg rosii sau 1 cana bulion
  • 1 cana smintina

Mod de preparare

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata piper si sare. Se amesteca bine. Varza se taie marunt si se caleste in grasime. Se asaza apoi in cratita astfel: la fund se tapeteaza cratita cu felioare de slanina afumata. Se pune un rind de varza, un rind de carne, bulion sau rosii (in functie de sezon) si deasupra un rind de varza. Pe deasupra se mai asaza un rind de rosii sau 1 lingura de bulion si smintina. Se toarna un pahar de apa sau zeama de carne si se da la cuptor sa se rumeneasca
Se serveste cu smintina

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca