Pirosti umplute cu varza dulce sau acra

Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele t

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 1-2 cepe prajite
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei

Mod de preparare

Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se prepara pirostele dintr-un aluat fraged; se umplu cu acest amestec. La fel se procedeaza cu varza acra la care nu se mai pune insa sare si verdeata.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Retete Pascale 

Costite de ied cu usturoi verde si stevie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise