Varza intreaga sau taiata in jumatate se opareste in apa clocotita cu sare. Se taie felii de un deget de groase, se dau prin faina, ou in care se pune
Varza intreaga sau taiata in jumatate se opareste in apa clocotita cu sare. Se taie felii de un deget de groase, se dau prin faina, ou in care se pune putin piper, si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Se mai poate prepara si astfel: se suprapun 3-4 frunze de varza oparita, intre frunze se pune sunca taiata si bucatele de cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Varza poate fi si cu foile crete.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti