Pentru sufleul de varza cu branza si smantana se taie in patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt.
Pentru sufleul de varza cu branza si smantana se taie in patru o varza mijlocie si se pune sa fiarba 10 minute. Se scurge bine de apa si se toaca marunt. Separat se freaca spuma untul, se adauga faina, branza rasa, smantana si galbenusurile. Se amesteca cu varza, se potriveste de sare si de piper. La urma se adauga cele trei albusuri batute spuma. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se toarna compozitia, deasupra se presara pesmet si se pun cateva bucatele de unt. Se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana creste si se rumeneste frumos deasupra.
Sufleul de varza se serveste cald.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti