Taitei cu varza

Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg varza
  • 350g paste
  • 1 kg gulii

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se caleste in ulei. Intre timp fierbem taitei in forma de patratele, apoi luand jos capacul, le amestecam incet, incalzindu-le, cu varza calita galbena-aurie.

Tot asa se prepara si taiteii cu gulii. In acest caz dam pe razatoarea de varza guliile fragede si le prajim la fel ca varza alba. Intrucat guliile nu scad in timpul prajirii, la fel ca varza, folosim doar 1 kg de gulii.


In masura in care o gasim nesarata, adaugam sare, mai presaram piper macinat si servim le calde. Alte retete recomandate

Varza murata

Varza murata retete

Supa mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca