Varza a la Brasov

Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g varza acra
  • 500 g spata de porc
  • O legatura de marar
  • 100 ml ketchup
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 300 ml smantana
  • Putin ulei

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat marunt, apoi un rand de felii de carne prajita dinainte in ulei, cu ceapa. Se condimenteaza cu sare, piper si putin kechup. Randurile se continua pana la terminarea materiei prime. Kechup-ul ramas se amesteca cu smantana si se toarna deasupra. Se pune la cuptorul dinainte incalzit pentru 2 ore.
Alte retete mancare recomandate

Zacusca de vinete

Zacusca fasole

Zacusca peste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi copti in suc de rosii

Cartofi copti in suc de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca