Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe taiate marunt in untdelemn, dupa ca
Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe taiate marunt in untdelemn, dupa care se adauga si varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei inmuiata in apa si se lasa sa fiarba inabusit. La ultimele clocote se adauga si cateva masline spalate bine cu apa calduta. Daca e nevoie, la varza se mai adauga din cand in cand putina apa. Se potriveste de sare. Varza trebuie sa fie scazuta si cu untdelemn destul.
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj