Varza acra cu masline

Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe taiate marunt in untdelemn, dupa ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • varza murata
  • 2 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei
  • masline
  • sare
  • untdelemn

Mod de preparare

Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe taiate marunt in untdelemn, dupa care se adauga si varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei inmuiata in apa si se lasa sa fiarba inabusit. La ultimele clocote se adauga si cateva masline spalate bine cu apa calduta. Daca e nevoie, la varza se mai adauga din cand in cand putina apa. Se potriveste de sare. Varza trebuie sa fie scazuta si cu untdelemn destul.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca