Intr-un vas in care s-au topit 100 g de margarina se asaza in straturi feliile de varza, adaugand sare si piper. Peste varza se toarna supa de oase si
Intr-un vas in care s-au topit 100 g de margarina se asaza in straturi feliile de varza, adaugand sare si piper. Peste varza se toarna supa de oase si se fierbe totul cca 30 min. La sfarsitul fierberii se adauga smantana
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa