Varza se da pe rindea sau se taie fideluta, apoi se fierbe impreuna cu bucati mai mari de carne, sarea, 1 lingurita de chimion si apa cat sa le acoper
Varza se da pe rindea sau se taie fideluta, apoi se fierbe impreuna cu bucati mai mari de carne, sarea, 1 lingurita de chimion si apa cat sa le acopere. Se prajeste slanina taiata felii. Smantana se amesteca cu faina si cu grasimea rezultata din topirea slaninei. Daca carnea s-a fiert, o scoatem afara din varza dar o pastram calda. Amestecul de smantana se adauga la varza si se incing impreuna.
Alte retete culinare recomandate:
Ardei umpluti
Vinete maioneza
Vinete umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa