Varza cu kaiser

Varza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare. Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste. Se adauga var

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 verze
  • 300 gr kaizer
  • 50 ml ulei
  • verdeata (marar
  • leustean
  • patrunjel)
  • 100 gr pasta de tomate
  • piper

Mod de preparare

Varza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare.

Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si se caleste. Se adauga varza si se pune la fiert.

Cand este aproape fiarta se adauga pasta de tomate si piperul.Se mai da in cateva clocote (4-5 minute), amestecand mereu sa nu se lipeasca.

Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.


Se poate servi cu mamaliguta.

Alte retete cu varza recomandate

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!