Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimen
Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimenteaza dupa gust) si se adauga la varza. Se prepara putin rantas si se lasa la fiert. Dintr-un aluat traditional se formeaza pogacele si se adauga in varza fiarta. Se acopera cu cateva frunze de varza si se fierbe pana cand pogacelele devin moi.
Alte retete bucatarie recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!
Salata hawaianaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj