Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimen
Se pune la fiert varza si coastele, adugand apa si pasta de tomate. Intre timp, din carnea tocata, orezul fiert si ou se formeaza galuste (se condimenteaza dupa gust) si se adauga la varza. Se prepara putin rantas si se lasa la fiert. Dintr-un aluat traditional se formeaza pogacele si se adauga in varza fiarta. Se acopera cu cateva frunze de varza si se fierbe pana cand pogacelele devin moi.
Alte retete bucatarie recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti