Varza cu smintina si cascaval

Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza
  • 150 gr. cascaval
  • 1 lingura faina
  • 2 pahare smintina
  • 2 pahare lapte
  • 200 gr unt
  • sare
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Se taie varza in felii groase si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge bine, se pune intr-o tava smaltuita, unsa cu unt si presarata cu pesmet si cascaval ras. Se toarna peste varza laptele amestecat cu smintina si faina, se presara cascaval ras, pesmet si bucatele de unt. Se rumeneste la cuptor.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...