Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cit sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu
Se taie varza sferturi sau felii mari. Se opareste in apa fiarta si numai atit cit sa o cuprinda, se strecoara de apa. Se prepara un sos alb stins cu zeama in care a fiert varza, care se amesteca apoi cu brinza rasa. Se asaza jumatate din cantitatea de sos intr-un vas care merge la cuptor, apoi varza si pe deasupra se toarna restul de sos. Se presara brinza si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti