Pentru varza dulce cu suc de rosii si smantana spalati varza, apoi tocati-o marunt, fierbeti-o 20 de minute in clocote si strecurati-o.
Pentru varza dulce cu suc de rosii si smantana spalati varza, apoi tocati-o marunt, fierbeti-o 20 de minute in clocote si strecurati-o. Intr-un vas, prajiti in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Combinati smantana cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Ungeti cu unt sau ulei un vas de Jena, puneti jumatate din cantitatea de varza, intindeti un strat din pesmet si verdeturi, puneti smantana si repetati operatia. Deasupra puneti smantana si sucul de rosii cu verdeturi. Dati vasul la cuptor pentru 15 minute.
Va plac tartele? Dar branza? Eu astazi m-am gandit sa va aduc o tarta aperitiv, foarte gustoasa care sper sa va fie pe plac....
Tarta cu branza si macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj