Ceapa taiata marunt se inabusa bine in grasime. Se adauga orezul, rosii sau bulion si verdeata si se mai inabusesc putin. Se aleg foile de varza, daca
Ceapa taiata marunt se inabusa bine in grasime. Se adauga orezul, rosii sau bulion si verdeata si se mai inabusesc putin. Se aleg foile de varza, daca este dulce, se oparesc, se taie fin si se asaza in cratita un strat de varza, un strat de orez si din nou un strat de varza. Vara, se toarna deasupra zeama de rosii sau bors, iar iarna, zeama de varza. Se potriveste de acru si sare, iar deasupra se pune grasime sau ulei. Se da la cuptor sa se rumeneasca
Se poate servi rece sau calda
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa