Pentru varza la cuptor cu cascaval si smantana se fierbe varza taiata in sferturi, in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie felii. Intr-o cratita unsa cu unt.
Pentru varza la cuptor cu cascaval si smantana se fierbe varza taiata in sferturi, in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie felii. Intr-o cratita unsa cu unt, se p une un strat de varza si se presara cu cascaval; se procedeaza in acest mod pana cand se pune toata varza. Peste ultimul strat se toarna smantana si se pune la cuptor.
Se prepara in 35 de minute.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti