Varza Savoy umpluta

Varza Savoy umpluta este o reteta delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de varza cumpluta trebuie sa folositi carne tocata,orez si desigur o varza intreaga.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o varza Savoy
  • Pentru umplutura:
  • o ceapa
  • 700 gr carne tocata de vita
  • 100 gr orez
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • paprika
  • suc de rosii sau bulion
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Varza Savoy umpluta este o reteta delicioasa. Varza Savoy este de fapt varza creata pe care o gasiti mai ales iarna in piete si supermarketuri.
Indepartati frunzele exterioare ale verzei (dar nu le aruncati), spalati varza, dupa care treceti la scobituri. Apoi, pregatiti umplutura: ceapa tocata marunt se aureste intr-o lingura de ulei de masline, se adauga carnea, orezul, varza obtinuta din scobituri si la urma adaugam bulion, condimente si patrunjel. Se umple varza, se aseaza intr-o oala, se toarna deasupra suc de rosii (si zeama de lamaie), se acopera cu frunzele salvate si se lasa la foc domol, ora si jumatate.


Varza Savoy umpluta se serveste aburinda, cu smantana si suc de rosii. Pofta buna! Reteta Varza umpluta a fost propusa de ariel pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca