Varza Savoy umpluta

Varza Savoy umpluta este o reteta delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de varza cumpluta trebuie sa folositi carne tocata,orez si desigur o varza intreaga.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o varza Savoy
  • Pentru umplutura:
  • o ceapa
  • 700 gr carne tocata de vita
  • 100 gr orez
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • paprika
  • suc de rosii sau bulion
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Varza Savoy umpluta este o reteta delicioasa. Varza Savoy este de fapt varza creata pe care o gasiti mai ales iarna in piete si supermarketuri.
Indepartati frunzele exterioare ale verzei (dar nu le aruncati), spalati varza, dupa care treceti la scobituri. Apoi, pregatiti umplutura: ceapa tocata marunt se aureste intr-o lingura de ulei de masline, se adauga carnea, orezul, varza obtinuta din scobituri si la urma adaugam bulion, condimente si patrunjel. Se umple varza, se aseaza intr-o oala, se toarna deasupra suc de rosii (si zeama de lamaie), se acopera cu frunzele salvate si se lasa la foc domol, ora si jumatate.


Varza Savoy umpluta se serveste aburinda, cu smantana si suc de rosii. Pofta buna! Reteta Varza umpluta a fost propusa de ariel pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...