Budinca simpla si rapida cu branzeturi

Nu folosim cumvantul sufle pentru ca toata lumea se sperie de el, iar aceasta este o reteta simpla de budinca cu branzeturi la cuptor. Puteti folosi orice fel de branza, se prepara foarte usor.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • putin unt
  • 135g parmezan ras
  • 4 oua
  • 300g branzeturi
  • razuite
  • 100ml smantana
  • o lingura de ierburi tocate (patrunjel
  • cimbru sau tarhon merg)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

O reteta de budinca cu branza perfecta pentru cand iti doresti o masa simpla si rapida.

preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius. Unge cu unt farfurii adanci potrivite pentru cuptor, boluri sau recipiente pentru sufle, si aseaza pe fundul fiecaruia parmezan razuit.

Separa ouale, adauga branza in galbenusuri si putin din parmezan, verdeturile, smantana, sare si piper dupa gust.

Mixeaza albusurile pana cand sunt ferme dar pufoase, si amesteca-le usor impreuna cu aluatul din galbenusuri. Umple formele pregatite cu aluat, iar deasupra presara din nou parmezan.

Da budinca la cuptor, pe o tava ce a fost lasata inauntru pentru 10-15 minute, pana sunt aurii in exterior si moi in interior.


Budinca de branzeturi la cuptor se serveste calda, imediat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide