Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare. Dupa 20 de minute se scurg apa. Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute
Se pun la fiert bucatile de soia in apa cu o lingurita de sare.
Dupa 20 de minute se scurg apa.
Caliti soia fiarta in 2-3 linguri de ulei, 2-3 minute la foc mic. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati faina desfacuta in 50ml apa rece.
Potriviti de sare si piper si adaugati mararul tocat marunt.
Luati cu o lingura din acest amestec si puneti in uleiul incins.
Prajiti chiftelutele la foc potrivit pana cand se rumenesc pe toate partile,apoi scoateti-le pe servetele absorbante.
Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, apoi caliti-o 5 minute in 50ml ulei.
Adaugati sucul de rosii, foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Cand incepe sa fiarba in clocot puneti chifelutele potriviti
de sare si piper si lasati sa mai fiarba 10 minute.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Cozonac de post pufos si gustos
Bors de post
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti