Chiftelutele vegane sunt delicioase. Pentru prepararea acestei retete de post aveti nevoie de cartofi, morcovi, telina, faina, ulei si condimente.
Chiftelutele vegane sunt delicioase. Am preparat aceasta reteta de post pentru ca ai mei au hotarat sa posteasca. Ii apreciez, mai ales ca mama este un consumator mare de lactate, iar tata carnivor.
Asa ca meniul zilnic trebuie sa fie cat mai variat si gustos. Asa ca am intrat in bucatarie cu ganduri mari de creatie, azi facem chiftelute. Dar, de post!
Legumele se pun la fiert. Dupa ce sunt fierte si racite, se curata, se paseaza, se amesteca cu 2 maini de faina (asta a fost masuratoarea mea), ulei- 5 linguri si condimente dupa gust.
Mai apoi se fac chiftelute, se aseaza in tava de copt si se ung cu putin ulei deasupra. Eu le-am pus la copt in cuptor pentru a fi mai usoare la stomac. Am pus hartie de copt in tava si am uns-o cu putin ulei.
Le-am lasat la cuptor pana s-au rumenit putin. Trebuie sa specific faptul ca eu le-am intors in tava pentru a fi uniforme la culoare.
Pofta buna!
Sunt delicioase! Chiftelutele vegane merg excelent cu muratura sau sos de rosii.
Aceasta reteta a fost trimisa de Ana pentru concursul media-content.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii