Drob de dovlecei

1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat. 2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei. 3. Se inmoaie f

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 6 oua
  • 4 felii de franzela
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. marar
  • 5 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.

2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.

3. Se inmoaie franzela si se stoarce.

4. Se amesteca ouale batute cu dovlecei, ceapa, paine si verdeturile tocate marunt.

5. Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se toarna amestecul intr-o tava, unsa si tapetata in prealabil cu prealabil cu pesmet.

6. Se coace drobul la foc potrivit.
Se poate manca la rece sau la cald

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...