1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat. 2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei. 3. Se inmoaie f
1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.
2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.
3. Se inmoaie franzela si se stoarce.
4. Se amesteca ouale batute cu dovlecei, ceapa, paine si verdeturile tocate marunt.
5. Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se toarna amestecul intr-o tava, unsa si tapetata in prealabil cu prealabil cu pesmet.
6. Se coace drobul la foc potrivit.
Se poate manca la rece sau la cald
De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!
Dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj