Drob de dovlecei

1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat. 2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei. 3. Se inmoaie f

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 14 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 6 oua
  • 4 felii de franzela
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. marar
  • 5 linguri pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.

2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.

3. Se inmoaie franzela si se stoarce.

4. Se amesteca ouale batute cu dovlecei, ceapa, paine si verdeturile tocate marunt.

5. Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se toarna amestecul intr-o tava, unsa si tapetata in prealabil cu prealabil cu pesmet.

6. Se coace drobul la foc potrivit.
Se poate manca la rece sau la cald

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de trandafiri

De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!

Dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca