Cartofii se curata, se taie rondele, apoi se pune apa cat sa ii acopere si se pun sa fiarba. Cartofii fierti se zdrobesc, apoi se adauga faina si oul.
Cartofii se curata, se taie rondele, apoi se pune apa cat sa ii acopere si se pun sa fiarba. Cartofii fierti se zdrobesc, apoi se adauga faina si oul. Se framanta bine, apoi se intinde si se taie mici dreptunghiuri. Ceapa se taie felii si se caleste in putin ulei. Se pune cate putina ceapa pe fiecare dreptunghi si se formeaza galuste. Se pun la fiert in apa clocotinda, apoi se dau prin pesmet rumenit si se servesc presarate cu boia si stropite cu smantana.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Rulada de spanac
Ciulama de urzici
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa