Cartofii se curata, se taie rondele, apoi se pune apa cat sa ii acopere si se pun sa fiarba. Cartofii fierti se zdrobesc, apoi se adauga faina si oul.
Cartofii se curata, se taie rondele, apoi se pune apa cat sa ii acopere si se pun sa fiarba. Cartofii fierti se zdrobesc, apoi se adauga faina si oul. Se framanta bine, apoi se intinde si se taie mici dreptunghiuri. Ceapa se taie felii si se caleste in putin ulei. Se pune cate putina ceapa pe fiecare dreptunghi si se formeaza galuste. Se pun la fiert in apa clocotinda, apoi se dau prin pesmet rumenit si se servesc presarate cu boia si stropite cu smantana.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Rulada de spanac
Ciulama de urzici
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti