1. Se curata si se taie marunt ciupercile. 2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc. 3. Cand incep sa scoata zeama, se iau
1. Se curata si se taie marunt ciupercile.
2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.
3. Cand incep sa scoata zeama, se iau din tigaie; se presara apoi faina in grasimea din tigaie si se caleste.
4. Se toarna vin si supa si se lasa sa fiarba putin.
5. Se adauga smantana si ciuperci si se condimenteaza cu suc de lamaie, sare, piper si 2 lingurite de ciumbru.
6. Se incinge cuptorul la 180 °C.
7. Legumele se taie felii.
8. Intr-o forma de sufleu unsa, se asaza sosul de ciuperci, pastele si dovlecii.
9. Se repartizeaza deasupra rosiile si se presara parmezan, se coace 35-40 min.
Pofta buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti