Lasagna de legume

1. Se curata si se taie marunt ciupercile. 2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc. 3. Cand incep sa scoata zeama, se iau

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri faina
  • 125 ml vin alb
  • 200 ml supa legume
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 125 g foi de lasagna
  • 40 g parmezan

Mod de preparare

1. Se curata si se taie marunt ciupercile.

2. Se caleste ceapa in margarina, se adauga ciupercile si se calesc.

3. Cand incep sa scoata zeama, se iau din tigaie; se presara apoi faina in grasimea din tigaie si se caleste.

4. Se toarna vin si supa si se lasa sa fiarba putin.

5. Se adauga smantana si ciuperci si se condimenteaza cu suc de lamaie, sare, piper si 2 lingurite de ciumbru.

6. Se incinge cuptorul la 180 °C.

7. Legumele se taie felii.

8. Intr-o forma de sufleu unsa, se asaza sosul de ciuperci, pastele si dovlecii.

9. Se repartizeaza deasupra rosiile si se presara parmezan, se coace 35-40 min.
Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...