Ompleta muresana

Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii. Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un cat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lingurite de ulei
  • boia dulce
  • supa de legume (instant)
  • 1 ou
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si ii tai rondele. Se curata ardeiul gras si se taie fasii.

Se taie 2 rosii felii si impreuna cu ardeiul, un catel de usturoi pisat, se calesc in 2 lingurite de ulei. Se toarna supa de legume si se lasa sa se fiarba pana se inmoaie.

Cartofii se rumenesc intr-o tigaie unsa cu putin ulei, apoi se adauga legumele, si peste ele se toarna un ou batut ca pentru ompleta, condimentat cu sare si piper.

Se pune la cuptor sa se coaca putin.
Se serveste cu rondele mici din ceapa verde.

Pofta buna!

Alte retete culinare de oua:

Omleta rasucita,

Omleta cu creveti si tofu,

Rulada de omleta cu jambon,

Omleta cu cascaval

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...