Oule in aspic cu sunca este o mancare cu carne si oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale cleioase si se aranjeaza pe un platou rotund.
Oule in aspic cu sunca este o mancare cu carne si oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale cleioase si se aranjeaza pe un platou rotund. Pe un postament de sunca taiata, ouale taiate in jumatati se aranjeaza in cercuri cu taietura in sus, iar in centrul fiecarui galbenus se aplica pentru ornament o rondela de sunca. Se glaseaza cu aspic, iar in spatiul dintre oua si in jurul lor se aranjeaza aspic tocat.
Aspicul – se folosesc un litru de supa de oase, trei pachetele de gelatina Dr. Oetker, usturoi, sare, piper – dupa gust. Punem gelatina in supa rece, apoi o incalzim la Bai – Marie. La sfarsit, strecuram prin tifon ca sa ramana limpede, apoi folosim la ce ne trebuie.
Ouale in aspic cu sunca se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.