Cartofii si telina se taie cubulete si se pun sa fiarba in vase diferite. Se scurge zeama de pe telina fiarta si cand s-a racit putin se adauga 100 ml
Cartofii si telina se taie cubulete si se pun sa fiarba in vase diferite. Se scurge zeama de pe telina fiarta si cand s-a racit putin se adauga 100 ml frisca pentru gatit, sucul de lamaie si piperul si se pune in turmix. Cartofii fierti se zdrobesc si se fac piure cu putina sare si un ou intreg (optional), peste care se adauga piureul de telina si se amesteca bine.
Se unge cu unt o tava de cuptor si se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia, care se coace pana se rumeneste putin. Se scoate din cuptor si se fac cateva adancituri cu o lingura umeda, in care se sparge cate un ou, apoi se pune in cuptor pana cand albusurile oualor se intareste.
La sfarsit se presara patrunjel verde tocat.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Spanac cu ou
Orez cu mazare
Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...
Supa crema de dovleac cu linte rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.