Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit. Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bu
Orezul se caleste in ulei incins, se toarna, treptat, supa si se lasa sa fiarba inabusit.
Eventual, se mai adauga putina apa calda, apoi se toarna bulionul.
Se mai lasa pe foc 10 minute, dupa care se pune vasul deoparte.
Se aseaza apoi pe un platou, se pun deasupra felii de rosii, se presara cu cascaval ras si se serveste cald.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa