Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu. Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25
Se fierbe orezul 6 minute in apa clocotita, cu putina sare. Se adauga 50 g de unt, amestecand continuu.
Se acopera si se cuptor, la foc mic, circa 25 de minute.
Ouale se fierb tari, se decojesc si se toaca marunt, dupa
care se amesteca bine cu orezul fiert, patrunjelul si ceapa tocata, calita in unt.
Se potriveste de sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se umplu cu amestecul preparat.
Rosiile se aseaza apoi intr-un vas uns cu unt, se adauga
bucatele de unt si se presara cu cascaval ras, lasandu-se la cuptor inca aproximativ o jumatate de ora.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti