Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei. Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert, p
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei.
Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert,
putina sare si piper, 2-3 linguri de pulpa de rosii si
patrunjelul tocat marunt.
Dupa ce s-a racit putin, se umplu
rosiile cu aceasta compozitie.
Se aseaza apoi rosiile intr-un vas si se adauga pulpa de rosii ramasa, pasirata.
Se pun din nou la foc si, cand sunt aproape gata, se adauga smantana, amestecata cu putina faina.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj