Rulada de vara

1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat. 2. Se bate pasta obtinuta i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g spanac proaspat
  • sau loboda verde
  • frunze tinere de gulioare sau ridichi
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se taie spanacul si patrunjelul cat mai marunt cu putinta. Se pot marunti intr-un blendar, sau da prin masina de tocat.

2. Se bate pasta obtinuta impreuna cu ouale si usturoiul pisat, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper.

3. Din amestecul astfel obtinut se prajeste o omleta groasa, iar apoi se lasa la racit.

4. Se amesteca branza cu chimenul si ardeiul taiat in bucatele.

5. Se unge omleta cu un strat egal de branza iar apoi se ruleaza.

6. Se pune rulada la rece, iar apoi se taie in felii cu grosimea de 1 cm.
Feliile de rulada se aseaza pe un strat de morcovi rasi pe razatoarea mica, stropiti cu lamaie.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...