Sote de ciuperci (de post)

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari. Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs. S

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1/2 patrunjel
  • 3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari.

Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs.

Se caleste ceapa pana devine aurie, si dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc ca sa scada zeama pe care o lasa.

Cand sunt fierte, se potriveste cu sare si piper.
Se servesc cu patrunjel.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...