Sote de ciuperci (de post)

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari. Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs. S

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1/2 patrunjel
  • 3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se tau in patru sau felii daca aceste sunt mai mari.

Intr-o oala se oparesc ciupercile dupa care se scot si se lasa la scurs.

Se caleste ceapa pana devine aurie, si dupa care se adauga ciupercile. Se lasa pe foc ca sa scada zeama pe care o lasa.

Cand sunt fierte, se potriveste cu sare si piper.
Se servesc cu patrunjel.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca