Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca. Se toaca marunt patrunjelul si mararu
Pentru ALUAT: se amesteca bine toate ingredientele, se adauga putina apa si se framanta pana se formeaza o coca.
Se toaca marunt patrunjelul si mararul; intr-un bol de bat bine ouale, se adauga cascavalul ras, laptele, smantana, verdeata tocata si omogenizati.
Se condimenteaza cu nucsoara, boia, sare si boia.
Se intinde foaia de aluat si se aseaza intr-o forma rotunda de tarta, unsa cu putin unt.
Se toarna compozitia de mai sus si se introduce tarta in cuptor, timp de 35- 45 de minute, 210 grade C.
Dragii mei, vin cu o reteta pentru voi absolut deliciosa, din peste, potrivita si pentru cei care tin post. Incerc sa mai...
Chiftele cu tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj