Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de vinete, faina, catei usturoi, ulei, apa, suc de lamaie si sare.
Vinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare de post se coc vinetele pe flacara, se curata si se lasa la scurs apoi se toaca. Se fierbe apa cu faina, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu uleiul, treptat, ca la maioneza, se pune sare, usturoiul tocat si vinetele. Nu se amesteca mai mult pentru ca se taie.
Vinetele de post cu usturoi se serveste pe paine prajita, unsa cu usturoi.
Niste painici pufoase, grozave in orice moment al zilei sau de luat la pachet. Se pot servi calde, reci, ca tot bune raman!
Painici cu cascaval si muschi fileIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.