Al tonno

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt. 5 portii)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 3-5 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 4-6 capere
  • 2 conserve de ton in ulei
  • patrunjel verde
  • oregano

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata hawaiana

Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!

Salata hawaiana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca