Al tonno

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt. 5 portii)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 3-5 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 4-6 capere
  • 2 conserve de ton in ulei
  • patrunjel verde
  • oregano

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!