Budinca de macaroane

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, smin

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. macaroane
  • 200 gr. cascaval sau brinza
  • 200 gr. smintina
  • 3-5 oua
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. sunca
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, smintina, macaroanele, cascavalul si sunca taiate bucatele si se amesteca toate la un loc. La urma, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o tava bine unsa cu unt si presarata cu pesmet si se fierbe in baie de apa, la cuptor, timp de ½ ora.
Se poate servi la masa ca primul sau al doilea fel, cu cascaval ras pe deasupra si cu smintina. Se poate, de asemenea, servi ca al treilea fel, cu zahar sau cu smintina amestecata cu zahar (fara sunca).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...