Budinca de paste cu branza si sunca este o reteta perfecta pentru masa rapida, deloc sofisticata dar delicioasa.
Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele "al dente".
O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un strat de sunca. In pastele fierte si scurse se pune telemeua rasa si cele 2 linguri de smantana. Pastele se pun peste sunca in tava de chec. Se pun deasupra felii de cascaval si sunca.
Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute. Se rastoarna pe un platou. Cu un cutit lat si foarte ascutit se vor face felii.
Budinca de paste cu branza si sunca se serveste dupa ce s-a racorit putin.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj