Budinca de paste cu branza si sunca

Budinca de paste cu branza si sunca este o reteta perfecta pentru masa rapida, deloc sofisticata dar delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 150 g sunca felii
  • 200 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri apa in care se pune un praf de sare. Pana incepe sa clocoteasca apa se da pe razatoarea mare telemeaua. Se fierb pastele "al dente".

O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt care se va unge cu o lingura de unt. Se pune un strat de sunca. In pastele fierte si scurse se pune telemeua rasa si cele 2 linguri de smantana. Pastele se pun peste sunca in tava de chec. Se pun deasupra felii de cascaval si sunca.

Se coace in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute. Se rastoarna pe un platou. Cu un cutit lat si foarte ascutit se vor face felii.


Budinca de paste cu branza si sunca se serveste dupa ce s-a racorit putin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca