Budinca delicioasa de ciuperci cu smantana

Pentru budinca delicioasa de ciuperci cu smantana se moaie feliile de paine in lapte. Se spala cateva ciuperci si se pun la fiert.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii de paine
  • 300 g ciuperci
  • 5 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 pahar lapte
  • verdeata
  • 10 linguri de sos de ciuperci
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru budinca delicioasa de ciuperci cu smantana se moaie feliile de paine in lapte. Se spala cateva ciuperci si se pun la fiert. Cand sunt gata se trec prin masina de tocat carne, apoi se storc chiflele muiate in lapte si se trec de doua ori prin masina impreuna cu ciupercile. Se prajeste in untura ceapa taiata marunt, la care se adauga verdeata tocata si se toarna peste ciuperci. Se adauga pe rind galbenusurile si se freaca bine, se potriveste de sare si piper, se adauga smantana si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma si se fierbe o ora in baie de apa.


Budinca se serveste cu sos de ciuperci facut cu 2 lingurite de faina calita in ulei, cu lapte, smantana si sare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...