Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Pentru retete dietetice! Apetisante si gustoase!

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o mana de spaghete
  • un castronel de legume fierte (dupa preferinta
  • un castronel de carne tocata de curcan
  • oua de prepelita)
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 lingurita de amestyec uscat (coriandru,maghiran,piper,foi de dafin,oregano
  • ulei de busuioc cu aroma de busuioc
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi in forme unse cu ulei de masline, forme de briose de preferat din silicon. Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust. In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra, cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine. Pregatim sosul delicios din patrunje,l dand la blender patrunjelul spala, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija, fiecare cosulet din forma.

Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele dupa coacere raman moi. Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca