Farfalle cu sos de rosii si verdeata, la cuptor

Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g farfalle
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de masline
  • 4-5 rosii mari bine coapte
  • putin sos mexican
  • busuioc
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval ras

Mod de preparare

Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile taiate cubulete si putin sos mexican. Se fierbe circa 10 minute la foc mic. Se sareaza si pipereaza. La sfarsit se adauga busuioc si cateva ace de rozmarin. Se adauga si farfalle peste sos.

Ungem o forma si turnam amestecul. Presaram pe deasupra cascaval dat prin razatoaret.

Dam totul la cuptor, la 180 grade C, pentru 15 minute.


Se serveste cat e cald. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...