Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se
Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile taiate cubulete si putin sos mexican. Se fierbe circa 10 minute la foc mic. Se sareaza si pipereaza. La sfarsit se adauga busuioc si cateva ace de rozmarin. Se adauga si farfalle peste sos.
Ungem o forma si turnam amestecul. Presaram pe deasupra cascaval dat prin razatoaret.
Dam totul la cuptor, la 180 grade C, pentru 15 minute.
Se serveste cat e cald. Alte retete recomandate:
Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri