Farfalle cu sos de rosii si verdeata, la cuptor

Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g farfalle
  • 2 cepe micute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de masline
  • 4-5 rosii mari bine coapte
  • putin sos mexican
  • busuioc
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval ras

Mod de preparare

Farfalle se pun la fiert conform instructiunilor. Se scurg. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile taiate cubulete si putin sos mexican. Se fierbe circa 10 minute la foc mic. Se sareaza si pipereaza. La sfarsit se adauga busuioc si cateva ace de rozmarin. Se adauga si farfalle peste sos.

Ungem o forma si turnam amestecul. Presaram pe deasupra cascaval dat prin razatoaret.

Dam totul la cuptor, la 180 grade C, pentru 15 minute.


Se serveste cat e cald. Alte retete recomandate:

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert guguluf cu fructe de padure

Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...

Desert guguluf cu fructe de padure
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii