Fusilli cu bilute de carne tocata este o mancare simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta cu paste trebuie sa faceti intai chiftelele.
Fusilli cu bilute de carne tocata este o mancare simpla si delicioasa. Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.
In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.
La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.
Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.
Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.
Pofta buna!
Fusilli cu bilute de carne tocata se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flevours.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti