Fusilli quatro fromagi

Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fusilli
  • 200 gr unt
  • 200 gr gorgonzola
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr ementaler
  • 200 gr mozzarela
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste care se pun cele patru feluri de branza. Se amesteca bine, pana la omogenizare. Pastele se scurg de apa si se pun peste compozitia pregatita anterior. Se amesteca pana se imbraca pastele cu sosul de branza si devine cremos.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Chiftele

Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii