Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de
Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de batere pina in momentul in care grisul se desprinde de pe furculita.
Atunci se ia cu lingurita sau cu lingura mare din compozitie, se lasa galustele in supa fierbinie, dar care nu clocoteste, si se fierb acoperit.
Pentru ca galustele sa fie pufoase, se poate adauga in compozitie putin unt.
Se pun sa fiarba imediat ce compozitia este gata, deoarece altfel se intaresc. Se fierb acoperit douazeci de minute.
Cind se lasa la fundul oalei, galustele sint gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de perisoare a la grec
Ciorba radauteana
Ciorba de carne de porc
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti