Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de
Se spala oul, se sparge intr-o farfurie adinca si se bate cu o furculita pina cind arata ca o spuma. Se pune grisul in ploaie, continuind operatia de batere pina in momentul in care grisul se desprinde de pe furculita.
Atunci se ia cu lingurita sau cu lingura mare din compozitie, se lasa galustele in supa fierbinie, dar care nu clocoteste, si se fierb acoperit.
Pentru ca galustele sa fie pufoase, se poate adauga in compozitie putin unt.
Se pun sa fiarba imediat ce compozitia este gata, deoarece altfel se intaresc. Se fierb acoperit douazeci de minute.
Cind se lasa la fundul oalei, galustele sint gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de perisoare a la grec
Ciorba radauteana
Ciorba de carne de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii