Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon este o mancare consistenta, foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de paste va trebuie si o bucata mare de piept de pui.
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon este o mancare consistenta, foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de paste va trebuie si o bucata mare de piept de pui. Puiul se taie bucatele si baconul fasii, dupa care se calesc in doua linguri de ulei.
Condimentele si sosurile se amesteca si se pun peste carne la care apoi se adauga si rosiile taiate cubulete si ciupercile. Se lasa la fiert cateva minute dupa care se adauga mararul verde, ceapa si usturoiul.
Pastele se fierb in apa cu sare si ulei si cand s-au fiert se pun peste sos.si toate la un loc se pun apoi in tr-o tava termorezistenta unsa in prealabil.Se niveleaza si se toarna deasupra sosul obtinut din ouale batute cu smantana si lapte.
Razuiti cascaval deasupra si dati la cuptor pana se intareste compozitia si capata o crusta aurie.
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon se serveste ca atare sau cu diferite sosuri. Eu am servit gratinul cu sos de iaurt cu marar verde.
Un set de 7 piese pentru servire aperitive de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte util la servire.
Este prajitura din caietul cu retete, era preferata sotiei mele si o facea foarte des. Am facut-o si eu dupa 15 ani. Este...
Desert prajitura trei culoriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura